2102510054 Βρυούλων 33, Νέα Φιλαδέλφεια skourtisgiannis72@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΤΕΝΤΕΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ
Συστήματα Σκίασης | Νέα Φιλαδέλφεια Αττική


Στην επιχείρηση ΤΕΝΤΕΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ ασχολούμαστε εδώ και πολλά χρόνια με πάσης φύσεως συστήματα σκίασης, διαθέτοντας υψηλή γνώση και εξειδίκευση.

Εγγυόμαστε υψηλή ποιότητα κατασκευής και άριστη τοποθέτηση και εφαρμογή σε κάθε μας έργο, με ικανότητα ανταπόκρισης στις ειδικές απαιτήσεις κάθε χώρου.

Επιλέξτε μέσα από μια ευρεία γκάμα σχεδίων και χρωμάτων σε τεντόπανα ελληνικών και εταιρειών του εξωτερικού και συνδυάστε τις κατασκευές με σύγχρονους μηχανισμούς, εξαρτήματα και φωτισμό.

Είμαστε στο πλευρό σας και μετά το πέρας των εργασιών με υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής σε τέντες και λοιπά συστήματα σκίασης εξυπηρετώντας τη Νέα Φιλαδέλφεια και όλη την Αττική.


 


 

     
 
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΕΝΤΩΝ
Τέντες κασέτες - Τέντες με βραχίονες - Τέντες με αντηρίδα - Κάθετη σκίαση - Καποτίνες - Εφελκυόμενες κατασκευές - Σκίαση αιθρίων
 
     
     
 
ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
Βιοκλιματικές πέργκολες αλουμινίου - Περγκοτέντες - Σκελετοί στήριξης - Εξοπλισμός φωτισμού και υδρορροών - Ανεμοθραύστες
 
     
 
     
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
Ειδικές κατασκευές για αίθρια, κιόσκια και εξωτερικούς χώρους καταστημάτων, χώρων εστίασης, ξενοδοχείων, πάρκινγκ κτλ.
 
     
     
 
ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Υπηρεσίες επιδιόρθωσης, πλυσίματος και ραψίματος τεντόπανων, επισκευές συστημάτων σκίασης και συντήρηση μηχανισμών και αυτοματισμών.
 
     
 
 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.